JÄSENILLE

TALKOOTYÖT

Sawon Agilityurheilijat järjestää erilaisia tapahtumia, joihin tarvitaan talkoolaisia. Talkootyö on täysin vapaaehtoista eikä seuran jäsenyys velvoita sinua talkoilemaan. Talkoiden ansioista seuran on mahdollista tarjota jäsenille kivoja etuja esimerkiksi agilitykoulutuksiin, omien kisojen starttimaksuihin ja seuravaatetilauksiin sekä järjestää yhteisiä illanistujaisia ja muita kinkereitä. Talkoissa pääsee myös tutustumaan seurakavereihin ja oppimaan uutta!

TALKOOTUNTIEN ILMOITTAMISLOMAKE (arvon swaun - ilmoita tehdyt talkootunnit seuraavan viikon aikana talkoilusta tämän lomakkeen kautta).

SEURAVAATTEET

Tyylikkäitä ja urheilullisia seuravaatteita on mahdollista tilata keväisin ja syksyisin. Mallisto ja tilattavien vaatteiden väri vaihtelevat kauden ja jäsenten toiveiden mukaan. Kaikkiin Swaun seuravaatteisiin painatetaan tai brodeerataan Sawon Agilityurheilijoiden logo tai lyhennys siitä eli swau. 

Tiedustele seuraavan seuravaatetilauksen tilannetta hallituksen vaatevastaavalta! Seuravaatetilaus pyritään järjestämään aina viralliset agilitykilpailuiden jälkeen.

aRVOKILPAILUT

SWAU kokoaa edustusjoukkueet suomenmestaruus ja -piirinmerstaruuskilpailuihin ja maksaa joukkueiden osallistumismaksut. 

Lisäksi SWAU pyrkii tukemaan myös yksilökilpailijoiden osallistumista arvokilpailuihin. Hallitus päättää yksilökisaajien tukemisesta erikseen ja tiedottaa jäsenilleen, mikäli osallistumismaksujen kattamiseen on mahdollista hakea tukea. Tiedotus tapahtuu jäsenten suljetussa Facebook-ryhmässä "Swau:n matkassa".