HALLOWEEN-kisat 2021

la 30.10. 4 x 3 lk &

su 31.10. 4 x 1-2 lk

TERVETULOA HALLOWEEN KILPAILUIHIN KUOPIOON!


Sawon Agilityurheilijat järjestää viralliset agilitykilpailut lokakuun lopulla 30.10. - 31.10.2021 Kuopiossa Koiramekassa! Hallissa on täytteetön Saltexin keinonurmi ja turvalliset Galicanin esteet. Halli on lämmitetty.

Viikonlopun aikana järjestetään kaksi hyppy- ja kaksi agilityrataa kaikille luokille. Tuomareiksi Sawon sydämeen saapuvat ruotsalainen Fanny Gott ja slovenialainen Manca Mikec!

Tiedustelut: Renja Karhunen - 0400 734 797 - kisat.swau@gmail.com

Halloween kilpailuiden palkinnot sponsoroi

TIETOA KILPAILUISTA

lauantaina 30.10. 4 x 3 lk

sunnuntaina 31.10. 4 x 1-2 lk


L
uokkajärjestys (katso aikataulut tämän sivun alalaidasta)

Lauantaina

Aamupäivä: pienet (xS, S, M)
A - B(hr) - C - D(hr)

Iltapäivä: isot (sL, L)
D(hr) - A - B(hr) - C


Sunnuntaina

Aamupäivä: 1lk
A - C - B(hr) - D(hr)

Iltapäivä: 2lk
D(hr) - B(hr) - A - C

KORONA

Kisat järjestetään vallitsevia valtakunnallisia ja alueellisia ohjeituksia noudattaen, joista tiedotetaan lähempänä kisatapahtumaa.


Päivystävän eläinlääkärin yhteystiedot:

  • Pieneläinpäivystys palvelee ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä osoitteessa Väliköntie 4, 70700 Kuopio (entisen Musti ja Mirri Areenan yläkerta)

  • puh. 0600 30 60 88

  • https://www.omaelainklinikka.fi/

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoita mikäli ET OSALLISTU jollekin radalle, mille olet ilmoittautunut. Lopulliset lähtölistat tulostetaan puoli tuntia ennen radan rataantutustumisen alkua. Ilmoita poisjäännistä siis viimeistään puoli tuntia ennen luokkasi arvioitua alkamisaikaa. Poisjääntien ilmoittaminen tapahtuu sähköisesti alta löytyvällä lomakkeella.

Huom! Poisjäännin ilmoittamista varten tarvitset kilpailunumerosi, jonka löydät lähtölistasta.

Ilmoita luokanvaihdot edelliseen perjantaihin mennessä kisat.swau(at)gmail.com ja kisapäivänä suoraan vastaavalle koetoimitsijalle p. 0400734797

Emme julkaise erikseen kilpailukirjettä, vaan kaikki tarpeellinen tieto löytyy näiltä sivuilta.

Kilpailuissa sinulla tulee olla SAGI:n A- tai B-kilpailulisenssi, ja koirasi tulee olla tunnistusmerkitty, sekä rokotettu SKL:n rokotussääntöjen mukaisesti.

Kilpailupäivänä ota mukaasi kilpailukirja, rokotustodistus sekä mittaustodistus. Rokotukset tarkastetaan pistokokein.

KILPAILUKIRJAT

Emme kerää kilpailukirjoja ilmoittautumisen yhteydessä. Nollatuloksen saatuasi toimita kilpailukirjasi välittömästi nollakirjoille osoitettuun laatikkoon. Kun tulos on vahvistettu, kilpailukirja palautuu valmiiden kisakirjojen laatikkoon palkintoalueelle, josta voit noutaa sen.

Mikäli teet useamman nollatuloksen, sinun ei tarvitse siirtää kilpailukirjaasi valmiiden kisakirjojen laatikosta, vaan toimisto hoitaa asian puolestasi.


KOIRAN MITTAUTTAMINEN KILPAILUIDEN YHTEYDESSÄ

Näissä kilpailuissa ei järjestetä virallista mittausta, koska kummallakaan tuomarilla ei ole virallista mittausoikeutta Suomessa. Mittaamattomat koirat pääsevät osallistumaan kilpailuihin siten, että ne mitataan epävirallisesti ennen kisojen alkua tätä kisaa varten. Mittaus tapahtuu ennen ykkösten ensimmäisen luokan alkua. Ilmoittaudu kisat.swau@gmail.com osoitteeseen jos koirasi tulee mitata kilpailua varten. Epävirallinen mittaus on maksuton.

HUOM! Epävirallinen mittaus tulee merkitä kisakirjan takasivulle.

KILPAILUPAIKKA

2018 avautunut Koiramekka on koiraurheilukeskus, joka on rakennettu vanhaan tehdasrakennukseen. Hallissa on täytteetön Saltexin keinonurmi ja Galicanin esteet. Halli on lämmitetty. Koiramekan osoite on: Siikaranta 13, 70620 Kuopio.

Huolehdithan hallin ja hallin ympäristön siistinä pitämisestä, ja siivoat koirasi jätökset. Ilmoittautumispisteestä saat tarvittaessa kakkapusseja. Sisälle sattuneesta vahingosta Koiramekka perii 15€ sotkusakon.

Juoksuisen nartun kanssa voi osallistua kaikkiin luokkiin. Juoksusuojaa tulee käyttää kilpailupaikalla koko ajan ja talutushihnaan tulee sitoa punainen nauha merkiksi juoksuista. Lähtöalueella on erillinen alusta juoksuisille nartuille.

Hallissa on lisäksi kahvila, sisävessat ja lapsille leikkinurkkaus.

Ilmoittautuminen

Ilmottautuminen KITUn kautta 24.10.2021 mennessä!

Jälki-ilmoittautuminen Swaun sivujen kautta 26.10. mennessä (HUOM! Jälki-ilmoa ei voi maksaa lahjakorteilla)

aikataulut / lähtölistat / tulokset

Livestream

Kisojen päiväkohtainen livestream löytyy Youtubesta, pahoittelumme ettei ihan kaikki radat ole striimiin tallentuneet teknisten hankaluuksien vuoksi.

Halloweenkisat 2021 LAUANTAI | Koiramekka Kuopio 30.10. - 31.10.2021
Halloweenkisat 2021 SUNNUNTAI | Koiramekka Kuopio 30.10. - 31.10.2021

TÖIHIN KISOIHIN?


Yhdetkään kilpailut eivät onnistu ilman talkoolaisia. Swaulla ei ole talkoovelvoitteita, joten tarjoamme jäsenillemme mukavan porkkanan vastineeksi avusta. Talkoolaiseksi ilmoittautuminen talkoovastaavalle Emmalle - seuran jäsenten Facebook ryhmässä on haku auki.