HALLOWEEN 2020 & YKSILÖPIIRINMESTARUUDET

31.10.-1.11.2020

TERVETULOA HALLOWEEN KILPAILUIHIN KUOPIOON!


Sawon Agilityurheilijat järjestää viralliset agilitykilpailut loka-marraskuun vaihteessa 31.10 - 1.11.2020 Kuopiossa Suomen suurimmassa koiraurheilukeskuksessa - Koiramekassa!

Viikonlopun aikana järjestetään kahdeksan starttia kolmosluokille. Matkustusrajoituksista johtuen peruimme ulkomaalaisten tuomarien tulon kilpailuihimme. Uudet tuomarimme ovat Reetta Pirttikoski sekä Henri Luomala!

Lauantain B & D radoilla ratkotaan myös vuoden 2020 Pohjois-Savon yksilöpiirinmestaruudet.

Tiedustelut: Renja Karhunen - 0400 734 797 - kisat.swau@gmail.com

KORONAOHJEISTUS

Pohjois-Savossa eletään edelleen koronaepidemian suhteen rauhallista perustilannetta eikä aluehallintovirasto ole tiukentanut kokoontumis- tai maskisuosituksia. Koiramekka on onneksi valtava halli, jossa turvavälien noudattaminen on vaivatonta. Jotta meillä olisi jatkossakin näin hyvä tilanne ja pääsemme myös tulevaisuudessa harrastamaan ja kilpailemaan, Swaun kilpailuissa mennään seuraavilla ohjeistuksilla:


 1. Suosittelemme vahvasti maskin käyttöä aina hallissa oleskellessa.

 2. Yleisö on tervetullut halliin maskin kanssa turvavälit huomioiden.

 3. Halliin saavutaan yhdestä ovesta ja poistutaan toisesta, jolloin vältetään turhaa risteävää liikennettä.

 4. Suosittelemme, että kaikki koirat odottavat ratojen välissä autossa. Mikäli tämä ei syystä tai toisesta ole mahdollista, häkkialue löytyy hallin takaosasta ja sinne kulku omaa sisäänkäyntiä käyttäen.

 5. Ilmoittautuminen kilpailuun tapahtuu kokonaan sähköisesti ja keräämme ainoastaan nollakirjat.

 6. Aikataulut pyritään suunnittelemaan siten, että edelliset säkäluokat ehtivät poistua kisapaikalta ennen seuraavia.

 7. Rakennamme ratoja kahdelle kentälle, jolloin seuraavalle radalle pääsee tutustumaan joustavasti ilman rataantutustumisesta aiheutuvaa ruuhkaa.

 8. Pyrimme järjestämään kilpailupaikalta livestreamin, jolloin kilpailuiden seuraaminen onnistuu myös kotisohvalta käsin.

Halloween kilpailuiden palkinnot sponsoroi

TIETOA KILPAILUISTA

Lauantaina 31.10. &
SUNNUNTAINA 1.11
4 x 3lk

Alustava tuomarijako ja luokkajärjestys:

Lauantaina tuomaroinnin aloittaa Pirttikoski ja Luomala jatkaa iltapäivällä. Aamupäivällä kisataan sL&L ja iltapäivällä M, S, xS.

Sunnuntaina tuomaroinnin aloittaa Luomala ja iltapäivällä jatkaa Pirttikoski. Aamupäivällä kisataan sL&L ja iltapäivällä M, S, xS.

HUOM! Luokkajärjestys on etenkin sunnuntain osalta alustava. Mikäli sunnuntaina on paljon kisaajia, Reetta tuomaroi pienet ja medit aamupäivällä, ja Henri jatkaa isojen kanssa iltapäivällä.

Alustava ratajärjestys molempina päivinä:

A - C(hr) - B - D(hr)

Yksilöpiirinmestaruudet ratkotaan lauantaina B ja D(hr) ratojen yhteistuloksella.Päivystävän eläinlääkärin yhteystiedot:

 • Pieneläinpäivystys palvelee ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä osoitteessa Väliköntie 4, 70700 Kuopio (entisen Musti ja Mirri- Areenan yläkerta)

 • puh. 0600 30 60 88

 • https://www.omaelainklinikka.fi/

Emme julkaise erikseen kilpailukirjettä, vaan kaikki tarpeellinen tieto löytyy näiltä sivuilta.

Kilpailuissa sinulla tulee olla SAGI:n A- tai B-kilpailulisenssi, ja koirasi tulee olla tunnistusmerkitty, sekä rokotettu SKL:n rokotussääntöjen mukaisesti.

Kilpailupäivänä ota mukaasi kilpailukirja, rokotustodistus sekä mittaustodistus. Rokotukset tarkastetaan pistokokein.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu kilpailuihin viimeistään puoli tuntia ennen luokkasi arvioitua alkamisaikaa. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti ilmoittautumislomakkeella, joka avautuu kilpailupäivänä kello 7:30. Ongelmatilanteessa saat apua infosta.

Huom! Ilmoittautumista varten tarvitset kilpailunumerosi, jonka löydät lähtölistasta.

Ilmoita poisjäännit ja luokanvaihdot edelliseen perjantaihin mennessä kisat.swau(at)gmail.com ja kisapäivänä suoraan vastaavalle koetoimitsijalle p. 0400734797


KILPAILUKIRJAT

Emme kerää kilpailukirjoja ilmoittautumisen yhteydessä. Nollatuloksen saatuasi toimita kilpailukirjasi välittömästi nollakirjoille osoitettuun laatikkoon kenttien sisääntulojen luokse. Kun tulos on vahvistettu, kilpailukirja palautuu valmiiden kisakirjojen laatikkoon palkintoalueelle, josta voit noutaa sen.

Mikäli teet useamman nollatuloksen, sinun ei tarvitse siirtää kilpailukirjaasi valmiiden kisakirjojen laatikosta, vaan toimisto hoitaa asian puolestasi.


KOIRAN MITTAUTTAMINEN KILPAILUIDEN YHTEYDESSÄ

Koronarajoituksista johtuen kilpailuissa mitataan vain kilpailuihin osallistuvia koiria, joilla on väliaikainen mittaustodistus.

TOIMI NÄIN:

 1. Maksa mittausmaksu Agilityliiton tilille Suomisport -palvelussa. Tarvitset maksukuitin mittaukseen ilmoittautumisen yhteydessä.

 2. Ilmoita koira mittaukseen ilmoittautumislomakkeella viimeistään 25.10.

 3. Mittausaikataulu ilmoitetaan muiden aikataulujen yhteydessä.

 4. Saavuthan paikalle ajoissa.


KILPAILUPAIKKA

2018 avautunut upea ja ainutlaatuinen Koiramekka on Suomen suurin (3900m2) koiraurheilukeskus, joka on rakennettu vanhaan tehdasrakennukseen. Hallissa on Saltex-keinonurmi pohja ja lämmitys. Koiramekan osoite on: Siikaranta 13, 70620 Kuopio.

Huolehdithan hallin ja hallin ympäristön siistinä pitämisestä, ja siivoat koirasi jätökset. Ilmoittautumispisteestä saat tarvittaessa kakkapusseja. Sisälle sattuneesta vahingosta Koiramekka perii 15€ sotkusakon.

Juoksuisen nartun kanssa voi osallistua kaikkiin luokkiin. Juoksusuojaa tulee käyttää kilpailupaikalla koko ajan ja talutushihnaan tulee sitoa punainen nauha merkiksi juoksuista. Nauhan saat ilmoittautumispisteestä. Lähtöalueella on erillinen alusta juoksuisille nartuille.

Kilpailukehän lisäksi sisätiloissa on kilpailijoiden lämmittelyalue ja iso häkkialue. Hallissa on lisäksi kahvila, sisävessat ja lapsille leikkinurkkaus. Kahvilassa voi maksaa kortilla.


kisa-areenana koiramekka!


Ilmoittautuminen

Ilmottautuminen KITUn kautta 25.10.2020 mennessä!

Jälki-ilmoittautuminen Swaun sivujen kautta 26.10. mennessä (jälki-ilmoa ei voi maksaa lahjakorteilla)

aikataulut / lähtölistat / tulokset

AIKATAULUT

tulokset

TULOKSIEN LIVESEURANTA TOLLERISSA

LIVE LAUANTAI

LIVE SUNNUNTAI


TULOKSET LAUANTAI

TULOKSET SUNNUNTAI

TÖIHIN KISOIHIN?


Yhdetkään kilpailut eivät onnistu ilman talkoolaisia. Swaulla ei ole talkoovelvoitteita, joten tarjoamme jäsenillemme mukavan porkkanan vastineeksi avusta.

Tästä lisätietoa myöhemmin!