halloweenkisat 2022


TERVETULOA halloweenkisoihin KUOPIOn koiramekkaan!


Sawon Agilityurheilijat järjestää viralliset agilitykilpailut halloweenina 29. - 30.10.2022 Kuopiossa Koiramekassa! Hallissa on täytteetön Saltexin keinonurmi ja turvalliset Galicanin esteet. Halli on lämmin ja tilava.

Lauantaina: pienet kolmoset 2 hr + 2 agi & ykkösille 2 hr ja 1 agi

Sunnuntaina: isot kolmoset 2 hr + 2 agi & kakkosille 1 hr ja 2 agi

Tuomareiksi Sawon sydämeen saapuvat Fanny Gott (SWE) ja Esa Muotka.

Tiedustelut: Renja Karhunen - 0400 734 797 - kisat.swau@gmail.com

Kisapäivänä suoraan vkt:lle: Emma Ruhala - 040 3040 228 (wa-viesti paras)

Halloween kilpailuiden palkintoja sponsoroimassa

TIETOA KILPAILUISTA - AIKATaulut

Oranssilla pohjalla olevia ratiksia ei aloiteta ennen ilmoitettua. Muut radat aloitetaan edellisen päätyttyä. Mittaukseen tulevat koirat paikalle lauantaina klo 8.45. Tarkemmat ohjeet sivun lopussa.

KORONA

Kisat järjestetään vallitsevia valtakunnallisia ja alueellisia ohjeituksia noudattaen.


Päivystävän eläinlääkärin Savon Murre yhteystiedot:

  • Pieneläinpäivystys palvelee ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä osoitteessa Savilahdentie 14 (Prisman vieressä)

  • puh. 0600 30 60 88

  • https://evidensia.fi/elainlaakariasema/elainsairaala-savon-murre/

ILMOITTAUTUMINEN kisapäivänä

Ilmoita mikäli ET OSALLISTU jollekin radalle, mille olet ilmoittautunut. Lopulliset lähtölistat tulostetaan puoli tuntia ennen radan rataantutustumisen alkua. Ilmoita poisjäännistä siis viimeistään puoli tuntia ennen luokkasi arvioitua alkamisaikaa. Poisjääntien ilmoittaminen tapahtuu sähköisesti alta löytyvällä lomakkeella.

Huom! Poisjäännin ilmoittamista varten tarvitset kilpailunumerosi, jonka löydät lähtölistasta.

Ilmoita luokanvaihdot edelliseen perjantaihin mennessä kisat.swau(at)gmail.com ja kisapäivänä suoraan vastaavalle koetoimitsijalle p. 0400734797

Emme julkaise erikseen kilpailukirjettä, vaan kaikki tarpeellinen tieto löytyy näiltä sivuilta.

Kilpailuissa sinulla tulee olla SAGI:n A- tai B-kilpailulisenssi, ja koirasi tulee olla tunnistusmerkitty, sekä rokotettu SKL:n rokotussääntöjen mukaisesti.

Kilpailupäivänä ota mukaasi kilpailukirja, rokotustodistus sekä mittaustodistus. Rokotukset tarkastetaan pistokokein.

KILPAILUKIRJAT

Emme kerää kilpailukirjoja ilmoittautumisen yhteydessä. Nollatuloksen saatuasi toimita kilpailukirjasi välittömästi nollakirjoille osoitettuun laatikkoon. Kun tulos on vahvistettu, kilpailukirja palautuu valmiiden kisakirjojen laatikkoon palkintoalueelle, josta voit noutaa sen.

Mikäli teet useamman nollatuloksen, sinun ei tarvitse siirtää kilpailukirjaasi valmiiden kisakirjojen laatikosta, vaan toimisto hoitaa asian puolestasi.


KOIRAN MITTAUTTAMINEN KILPAILUIDEN YHTEYDESSÄ - AINA ILMOITETTAVA SÄHKÖPOSTITSE!

TOIMI NÄIN:

  1. Kun koirasi mitataan ensimmäistä kertaa maksa mittausmaksu Agilityliiton tilille Suomisport -palvelussa (HUOM! Vain jos koira mitataan ensimmäistä kertaa). Ensimmäisellä mittauskerralla pyydämme lähettämään maksukuitin mittaukseen ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostitse. SuomiSport-palvelusta löydät mittausmaksun "Koiran mittausmaksu kilpailutapahtuman yhteydessä tai mittaustilaisuudessa" valikosta Tapahtumat hakemalla "agility". Lue Sagin ohje mittausmaksun suorittamisesta kokonaisuudessaan tästä.

  2. Lisäksi ilmoita koira mittaukseen sähköpostitse osoitteeseen kisat.swau@gmail.com kisoja edeltävään su mennessä (sama päivä kun kisailmo sulkeutuu) - koiran nimi ja rekisterinumero sekä tieto, että osallistut mittaukseen sekä kuitti mittauksen maksusuorituksesta jos kyseessä on koirasi ensimmäinen mittaus. Aikataulu syistä koira on ilmoitettava mittaukseen olipa kyseessä kuinka mones mittaus hyvänsä - kisajärjestäjällä ei ole velvollisuutta järjestää ilmoittamatta jätetylle koiralle mittausaikaa kisojen yhteydessä. Ilmoita myös jos tarvitset kisakirjan.

  3. Mittausaikataulu ilmoitetaan muiden aikataulujen yhteydessä.

  4. Saavuthan paikalle ajoissa.


SAAPUMINEN MITTAUKSEEN KISA-AAMUNA

Mittaukseen ilmoittaudutaan Koiramekan vessojen (merkitty karttaa wc) edustalla sijaitsevassa "Olotilassa" - jos ostat kisakirjan mittauksen yhteydessä varaa aikaa sen täyttämiseen. Kaikki tarvittavat tiedot löytyy koiran rekisteritodituksesta. Koiran "henkilöllisyys" varmistetaan lukemalla sen mikrosiru ja vertaamalla tunnistetta rekisteritodistukseen. Tulethan ajoissa, jotta saadaan kisat alkamaan aikataulussa ja kaikilla on mukavaa!

KILPAILUPAIKKA

2018 avautunut Koiramekka on koiraurheilukeskus, joka on rakennettu vanhaan tehdasrakennukseen. Hallissa on täytteetön Saltexin keinonurmi ja Galicanin esteet. Halli on lämmitetty. Koiramekan osoite on: Siikaranta 13, 70620 Kuopio.

Lähin ruokakauppa on Ykkösrasti, joka sijaitsee noin kilometrin päässä hallilta. Sieltä löytyy myös Mäkkäri ja Hese.

Huolehdithan hallin ja hallin ympäristön siistinä pitämisestä, ja siivoat koirasi jätökset. Ilmoittautumispisteestä saat tarvittaessa kakkapusseja. Sisälle sattuneesta vahingosta Koiramekka perii 15€ sotkusakon ja maksuohjeet sen maksamiseksi löydät hallilta.

Juoksuisen nartun kanssa voi osallistua kaikkiin luokkiin. Juoksusuojaa tulee käyttää kilpailupaikalla koko ajan ja talutushihnaan tulee sitoa punainen nauha merkiksi juoksuista. Lähtöalueella on erillinen alusta juoksuisille nartuille.

Hallissa on sisävessat ja leikkinurkkaus sekä isot lämpimät oleskelualueet, missä kepojen ja ketyjenkin on mukava viettää kisapäivää.

Ilmoittautuminen

Ilmottautuminen KITUn kautta kisoja edeltävään sunnuntaihin mennessä!

Jälki-ilmot spostitse kisat.swau@gmail.com kisoja edeltävän maanantain aikana. HUOM! Jälki-ilmoa ei voi maksaa lahjakorteilla.

Livestream

Pyrimme järjestämään livestreamin kilpailuista.

TÖIHIN KISOIHIN?


Yhdetkään kilpailut eivät onnistu ilman talkoolaisia. Swaulla ei ole talkoovelvoitteita, joten tarjoamme jäsenillemme mukavan porkkanan vastineeksi avusta. Talkoolaiseksi ilmoittautuminen talkoovastaavalle Emmalle - seuran jäsenten Facebook ryhmässä on haku auki.