Munajahti 2020

11.-12.4.2020

POHJOIS-SAVON KENNELPIIRIN YKSILÖPIIRINMESTARUUDET

Tervetuloa kisaamaan pääsiäisenä Sawon sydämeen - kuopioon!


Sawon Agilityurheilijat järjestää viralliset agilitykilpailut Pääsiäisenä 11-12.4.2019 Kuopiossa Suomen suurimmassa koiraurheilukeskuksessa - Koiramekassa! Samalla ratkotaan myös Pohjois-Savon kennelpiirin yksilöpiirinmestaruudet.

Viikonlopun aikana järjestetään neljä starttia kolmosluokille sekä kolme starttia ykkös- ja kakkosluokille. Tuomareiksi kilpailuihin saapuvat Vendula Hausnerova Slovakiasta sekä Jessi Landen Koto-Suomesta.

HUOM! Muista kirjoittaa ilmoittautumislomakkeen lisätiedot kenttään, mikäli kilpailet Pohjois-Savon kennelpiirin piirinmestaruudesta.

Tiedustelut: Renja Karhunen - 0400 734 797 - kisat.swau@gmail.com

Mahtavat palkinnot!

Olemme saaneet mahtavat tukijat pääsiäsikisoillemme.

TIETOA KILPAILUISTA

Lauantaina 11.4.2020. 3lk

Kolmosluokille 2 x agilityrata & 2 x hyppyrata.

Alustava luokkajärjestys A - C (hr)- B - D (hr)

Tuomareina: Vendula Hausnerova & Jessi Landen

Sunnuntaina 12.4.2020. 1-2lk

Ykkös- ja kakkosluokille 1 x agilityrata & 2 x hyppyrata.

Alustava luokkajärjestys

1B(hr) - 1A - 1C(hr)

2C(hr) - 2A - 2B(hr)

Tuomareina: Vendula Hausnerova & Jessi Landen

Yksilöpiirinmestaruus

Piirinmestaruudet ratkotaan säkäluokittain kahden 3-luokan radan yhteistuloksella, näissä kilpailuissa B-agilityradan ja D-hyppyradan yhteistuloksella. Muista kirjoittaa ilmoittautumislomakkeen lisätiedot kenttään, mikäli kilpailet Pohjois-Savon kennelpiirin piirinmestaruudesta.

Osallistumisoikeus: Piirinmestaruudesta saa kilpailla jokainen ilmoittautumishetkellä (viimeinen ilmoittautumispäivä) piirin alueella vakinaisesti asuvan omistajan koira riippumatta ohjaajan / omistajan edustaman yhdistyksen kotipaikasta. Koira voi kilpailla vuosittain vain yhden kennelpiirin mestaruudesta. Koiran on oltava tunnistusmerkitty ja rekisteröity Kennelliiton rotukoirarekisteriin tai koirarekisteriin, ja oltava oikeutettu kilpailemaan agilityn 3-luokassa. Ohjaajalla tulee olla voimassa oleva kilpailulisenssi.

Piirinmestaruuden voitto, nolla tuloksella, oikeuttaa osallistumaan seuraaviin agilityn suomenmestaruuskilpailuihin.

Päivystävän eläinlääkärin yhteystiedot:

 • Pieneläinpäivystys palvelee ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä osoitteessa Väliköntie 4, 70700 Kuopio (entisen Musti ja Mirri- Areenan yläkerta)
 • puh. 0600 30 60 88
 • https://www.omaelainklinikka.fi/

Emme julkaise erikseen kilpailukirjettä, vaan kaikki tarpeellinen tieto löytyy näiltä sivuilta.

Kilpailuissa sinulla tulee olla SAGI:n A- tai B-kilpailulisenssi, ja koirasi tulee olla tunnistusmerkitty, sekä rokotettu SKL:n rokotussääntöjen mukaisesti.

Kilpailupäivänä ota mukaasi kilpailukirja, rokotustodistus sekä koiran mittaustodistus. Rokotukset tarkastetaan pistokokein.


HUOM !
Emme kerää kilpailukirjoja ilmoittautumisen yhteydessä. Nollatuloksen saatuasi toimita kilpailukirjasi välittömästi nollakirjoille osoitettuun laatikkoon ilmoittautumispisteelle. Kun tulos on vahvistettu, kilpailukirja palautuu valmiiden kisakirjojen laatikkoon, josta voit noutaa sen. Tuomarisihteerilaput löytyvät myös ilmoittautumispisteeltä.


ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu kilpailuihin viimeistään puoli tuntia ennen luokkasi arvioitua alkamisaikaa.

1. luokkalainen, mikäli et aio vaihtaa luokkaa luokkavaihtoon oikeuttavan tuloksen jälkeen, muista ilmoittaa siitä etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoita poisjäännit ja luokanvaihdot edelliseen perjantaihin mennessä kisat.swau(at)gmail.com ja kisapäivänä suoraan vastaavalle koetoimitsijalle.


KILPAILEMASSA ENSIMMÄISTÄ KERTAA?

Kun kilpailet ensimmäistä kertaa,

 • Ota mukaan koiran rekisteritodistus ja rokotustodistus sekä koiran virallinen mittaustodistus, mikäli koirasi on jo mitattu.
 • Jos koiraasi ei ole vielä mitattu, katso kohta "KOIRAN MITTAUTTAMINEN KILPAILUIDEN YHTEYDESSÄ"
 • Kilpailukirjan (3€) voit ostaa tarvittaessa ilmoittautumispisteestä varaa mukaan tasaraha.


KOIRAN MITTAUTTAMINEN KILPAILUIDEN YHTEYDESSÄ

Koirat, jotka kilpailevat ensimmäistä kertaa, tai joilla on voimassa oleva väliaikainen mittaustodistus (12 kk), voidaan mitata kilpailuiden yhteydessä.

TOIMI NÄIN:

 • Ilmoita mittaukseen tuleva koira etukäteen ilmoittautumislomakkeella viimeistään 4.4. mennessä.
 • Maksa mittausmaksu 10€ ensimmäisen mittauksen yhteydessä. Tarvittavat jatkomittaukset ovat ilmaisia.
  • Saaja: Sawon Agilityurheilijat ry
  • Tilinumero: FI41 5482 5420 0156 74
  • Viesti: Mittaus + koiran kutsumanimi
 • Mittausaikataulu ilmoitetaan samaan aikaan muiden aikataulujen kanssa.
 • Saavuthan paikalle mittausaikataulun mukaisesti.


KILPAILUPAIKKA

2018 avautunut Koiramekka on Suomen suurin (3900m2) koiraurheilukeskus, joka on rakennettu vanhaan tehdasrakennukseen. Kilpailut käydään Saltex-keinonurmi pohjalla ja hallissa on lämmitys. Koiramekan osoite on: Siikaranta 13, 70620 Kuopio.

Huolehdithan hallin ja hallin ympäristön siistinä pitämisestä, ja siivoat koirasi jätökset. Ilmoittautumispisteestä saat tarvittaessa kakkapusseja. Sisälle sattuneesta vahingosta Koiramekka perii 15€ sotkusakon.

Juoksuisen nartun kanssa voi osallistua kaikkiin luokkiin. Juoksusuojaa tulee käyttää kilpailupaikalla koko ajan ja talutushihnaan tulee sitoa punainen nauha merkiksi juoksuista. Nauhan saat ilmoittautumispisteestä. Lähtöalueella on erillinen alusta juoksuisille nartuille.

Kilpailukehän lisäksi sisätiloissa on kilpailijoiden käytössä mattopohjainen lämmittelyalue ja häkkialue. Hallissa on lisäksi kahvila, sisävessat ja lapsille leikkinurkkaus.


kisa-areenana koiramekka!


Ilmoittautuminen

aikataulut / lähtölistat / tulokset

LÄHTÖLISTAT


tulokset

TULOKSIEN LIVESEURANTA TOLLERISSA

LIVE LAUANTAI

LIVE SUNNUNTAI


TULOKSET SUNNUNTAI

TULOKSET LAUANTAI

TÖIHIN KISOIHIN?


Yhdetkään kilpailut eivät onnistu ilman talkoolaisia. Swaulla ei ole talkoovelvoitteita, joten tarjoamme jäsenillemme mukavan porkkanan vastineeksi avusta.

Tästä lisätietoa myöhemmin!