Munajahti 20. - 21.4.2019

Tervetuloa kisaamaan pääsiäisenä Sawon sydämeen - kuopioon!


Sawon Agilityurheilijat järjestää debyyttikilpailunsa pääsiäisenä 20.-21.4.2019 Kuopiossa Suomen suurimmassa koiraurheilukeskuksessa - Koiramekassa!

Viikonlopun aikana järjestetään kolme starttia kaikille luokille (2 x agilityrata, 1 x hyppyrata). Tuomareiksi kilpailuihin saapuvat Jari Helin sekä tulevien Agilityn MM-kilpailuiden tuomari Sari Mikkilä.

Tiedustelut: Renja Karhunen - 0400 734 797 - kisat.swau@gmail.com

Sinä ja viisi kaveriasi kesällä rukallA?

Debyyttikisojen kunniaksi kaikkien kilpailijoiden kesken arvotaan kolmen yön majoitus Rukalla Aurinkopaikan 6 hengen mökissä! Voittaja saa itse valita majoituksen ajankohdan aikavälillä 15.5.-31.7.2019 (poislukien juhannus).

Lue lisää mökistä: http://www.aurinkopaikka.net/

Mahtavat palkinnot!

Tapahtumaa tukemassa:

TIETOA KILPAILUISTA

Lauantaina 20.4.2019. 3lk

Kolmosluokille 2 x agilityrata & 1 x hyppyrata.

Tuomareina: Jari Helin & Sari Mikkilä

Vastaavakoetoimitsija

Laura Manninen / 045 260 4110


Sunnuntaina 21.4.2019. 1-2lk

Ykkös- ja kakkosluokille 2 x agilityrata & 1 x hyppyrata.

Tuomareina: Jari Helin & Sari Mikkilä

Vastaavakoetoimitsija 1.luokka

Laura Manninen / 045 260 4110

Vastaavakoetoimistija 2.luokka

Nina Hänninen


Päivystävän eläinlääkärin yhteystiedot:

  • Pieneläinpäivystys palvelee ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä osoitteessa Väliköntie 4, 70700 Kuopio (entisen Musti ja Mirri- Areenan yläkerta)
  • puh. 0600 30 60 88
  • https://www.omaelainklinikka.fi/

Emme julkaise erikseen kilpailukirjettä, vaan kaikki tarpeellinen tieto löytyy näiltä sivuilta.

Kilpailuissa sinulla tulee olla SAGI:n A- tai B-kilpailulisenssi, ja koirasi tulee olla tunnistusmerkitty, sekä rokotettu SKL:n rokotussääntöjen mukaisesti.

Kilpailupäivänä ota mukaasi kilpailukirja, rokotustodistus sekä mittaustodistus. Rokotukset tarkastetaan pistokokein.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu kilpailuihin viimeistään puoli tuntia ennen luokkasi arvioitua alkamisaikaa.

1. ja 2. luokkalainen, mikäli et aio vaihtaa luokkaa luokkavaihtoon oikeuttavan tuloksen jälkeen, muista ilmoittaa siitä etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoita poisjäännit ja luokanvaihdot edelliseen perjantaihin mennessä renja.karhunen(at)gmail.com ja kisapäivänä suoraan vastaavalle koetoimitsijalle.

HUOM KOLMOSLUOKAT!
Lauantaina emme kerää kilpailukirjoja ilmoittautumisen yhteydessä. Nollatuloksen saatuasi toimita kilpailukirjasi välittömästi nollakirjoille osoitettuun laatikkoon ilmoittautumispisteelle. Kun tulos on vahvistettu, kilpailukirja palautuu valmiiden kisakirjojen laatikkoon, josta voit noutaa sen. Tuomarisihteerilaput löytyvät myös ilmoittautumispisteeltä.

KILPAILEMASSA ENSIMMÄISTÄ KERTAA?

Kun kilpailet ensimmäistä kertaa,

  • Saavu paikalle 1 h ennen luokkasi alkua.
  • Ota mukaan koiran rekisteritodistus ja rokotustodistus sekä koiran virallinen mittaustodistus, mikäli koirasi on jo mitattu.
  • Jos koiraasi ei ole vielä mitattu, täytä väliaikaiseen mittaustodistukseen koiran tunnistetiedot ja tuo lomake tullessasi kilpailupaikalle. Lomakkeita on saatavilla myös kilpailupaikalla.
  • Kilpailukirjan saat ilmoittautumispisteestä (3€/ varaa tasaraha).


KILPAILUPAIKKA

2018 avautunut Koiramekka on Suomen suurin (3900m2) koiraurheilukeskus, joka on rakennettu vanhaan tehdasrakennukseen. Kilpailut käydään Saltex-keinonurmi pohjalla ja hallissa on lämmitys. Koiramekan osoite on: Siikaranta 13, 70620 Kuopio.

Huolehdithan hallin ja hallin ympäristön siistinä pitämisestä, ja siivoat koirasi jätökset. Ilmoittautumispisteestä saat tarvittaessa kakkapusseja. Sisälle sattuneesta vahingosta Koiramekka perii 15€ sotkusakon.

Juoksuisen nartun kanssa voi osallistua kaikkiin luokkiin. Juoksusuojaa tulee käyttää kilpailupaikalla koko ajan ja talutushihnaan tulee sitoa punainen nauha merkiksi juoksuista. Nauhan saat ilmoittautumispisteestä. Lähtöalueella on erillinen alusta juoksuisille nartuille.

Kilpailukehän lisäksi sisätiloissa on kilpailijoiden käytössä kaksi lämmittelyaluetta (15 x 30m ja 12 x 30m - kaikki esteet) ja iso häkkialue. Hallissa on lisäksi kahvila, sisävessat ja lapsille leikkinurkkaus. Kahvilassa voi maksaa kortilla.kisa-areenana koiramekka!


Ilmoittautuminen

aikataulut / lähtölistat / tulokset

AIKATAULUT

Luokat eivät ala ennen ilmoitettua alkamisajankohtaa!

LÄHTÖLISTAT

Munajahti LAUANTAI 3 luokat

Munajahti SUNNUNTAI 1-2 luokat

TÖIHIN KISOIHIN?


Yhdetkään kilpailut eivät onnistu ilman talkoolaisia. Swaulla ei ole talkoovelvoitteita, joten tarjoamme jäsenillemme mukavan porkkanan vastineeksi avusta.

Tästä lisätietoa myöhemmin!