pakkasrallit 2023


TERVETULOA agilitykisoihin KUOPIOn koiramekkaan!


Sawon Agilityurheilijat järjestää viralliset agilitykilpailut helmikuussa 4. - 5.2.2023 Kuopiossa Koiramekassa! Hallissa on täytteetön Saltexin keinonurmi ja turvalliset Galicanin esteet. Halli on lämmin ja tilava.

LAUANTAINA 4.2.

3 hyppyrataa kaikille kolmosille

2 hyppyrataa ykkösille

2 hyppyrataa kakkosille


SUNNUNTAINA 5.2.

2 agirataa ja 1 hyppyrata kaikille kolmosille 

2 agirataa kakkosille

2 agirataa ykkösilleTuomareiksi Sawon sydämeen saapuvat Esa Muotka ja Arto Laitinen sekä tuomarinharjoittelija Aino Kinnunen.

Tiedustelut: Renja Karhunen - 0400 734 797 - kisat.swau@gmail.com 

Kisapäivänä suoraan vkt:lle: Emma Ruhala - 040 3040 228 (wa-viesti paras)

kilpailuiden palkintoja sponsoroimassa

palkintojenjako

Kisoissamme ei ole toistaiseksi erillistä palkintojenjakoa vaan palkinnot noudetaan kisapaikalta löytyvästä palkintopisteestä omatoimisesti. Ajantasaiset tulokset löydät helpoiten Tollerista. Tulokset tulostetaan myös kilpailupaikalla seinälle nähtäville - yleensä Koiramekan vessojen edestä löytyvälle tulosseinälle. Meriittidiplomit ja sertit tulevat toimistosta kilpailukirjojen mukana samaan paikkaan minne nollakirjat toimitetaan - yleensä Koiramekan vessojen edestä löytyvät kaapin päälle. Jos olet epätietoinen sijoituskestasi kysy kaverilta ja aina voit tiedustella asiaa myös toimistosta tai keneltä tahansa kisatalkoolaiselta.

TIETOA KILPAILUISTA - AIKATaulut

Alleviivattuja ratiksia ei aloiteta ennen ilmoitettua. Muut radat aloitetaan edellisen päätyttyä. Mittaukseen tulevat koirat paikalle lauantaina klo 8.30 & 9.00 - sähköpostia osallistujille lähetetty vielä erikseen. Sunnuntaina mittaus alkaen 16.30. Tarkemmat ohjeet sivun lopussa mittaukseen tulijoille. 

OLETHAN ILMOITTANUT SÄHKÖPOSTILLA MITTAUKSEEN TULOSSA OLEVAN KOIRASI kisat.swau@gmail.com.

Päivystävän eläinlääkärin Savon Murre yhteystiedot:

ILMOITTAUTUMINEN kisapäivänä

Ilmoita mikäli ET OSALLISTU jollekin radalle, mille olet ilmoittautunut. Lopulliset lähtölistat tulostetaan puoli tuntia ennen radan rataantutustumisen alkua. Ilmoita poisjäännistä siis viimeistään puoli tuntia ennen luokkasi arvioitua alkamisaikaa. Poisjääntien ilmoittaminen tapahtuu sähköisesti alta löytyvällä lomakkeella

Huom! Poisjäännin ilmoittamista varten tarvitset kilpailunumerosi, jonka löydät lähtölistasta.

Ilmoita luokanvaihdot edelliseen perjantaihin mennessä kisat.swau(at)gmail.com ja kisapäivänä suoraan vastaavalle koetoimitsijalle p. 0400734797

Emme julkaise erikseen kilpailukirjettä, vaan kaikki tarpeellinen tieto löytyy näiltä sivuilta. 

Kilpailuissa sinulla tulee olla SAGI:n A- tai B-kilpailulisenssi, ja koirasi tulee olla tunnistusmerkitty, sekä rokotettu SKL:n rokotussääntöjen mukaisesti. 

Kilpailupäivänä ota mukaasi kilpailukirja, rokotustodistus sekä mittaustodistus. Rokotukset tarkastetaan pistokokein.

KILPAILUKIRJAT

Emme kerää kilpailukirjoja ilmoittautumisen yhteydessä. Nollatuloksen saatuasi toimita kilpailukirjasi välittömästi nollakirjoille osoitettuun laatikkoon. Kun tulos on vahvistettu, kilpailukirja palautuu valmiiden kisakirjojen laatikkoon palkintoalueelle, josta voit noutaa sen.

Mikäli teet useamman nollatuloksen, sinun ei tarvitse siirtää kilpailukirjaasi valmiiden kisakirjojen laatikosta, vaan toimisto hoitaa asian puolestasi.


KOIRAN MITTAUTTAMINEN KILPAILUIDEN YHTEYDESSÄ - AINA ILMOITETTAVA SÄHKÖPOSTITSE!

HUOMIO intermediate eli 47-49cm koiran omistaja:

FCI-kokoluokkarajamuutosten (FCI-intermediate) vuoksi niille kilpaileville koirille, joiden viimeisin mittaustulos on välillä 47-49 cm, määritetään koiran FCI-kokoluokka kilpailuissa tehtävillä uusintamittauksilla. Jatkomittaukset ovat ilmaisia ja ne tehdään joko kilpailujen yhteydessä tai mittaustilaisuudessa. Mittaukseen ilmoittaudutaan kilpailunjärjestäjän ohjeistamalla tavalla (Lähde: https://www.agilityliitto.fi/kilpailut/mittaustilaisuudet/fci-intermediate-mittaukset/)


Kilpailunjärjestäjän ohjeistus:

TOIMI NÄIN:


SAAPUMINEN MITTAUKSEEN KISA-AAMUNA

Mittaukseen ilmoittaudutaan Koiramekan vessojen (merkitty karttaa wc) edustalla sijaitsevassa "Olotilassa" - jos ostat kisakirjan mittauksen yhteydessä varaa aikaa sen täyttämiseen. Kaikki tarvittavat tiedot löytyy koiran rekisteritodituksesta. Koiran "henkilöllisyys" varmistetaan lukemalla sen mikrosiru ja vertaamalla tunnistetta rekisteritodistukseen. Tulethan ajoissa, jotta saadaan kisat alkamaan aikataulussa ja kaikilla on mukavaa!

KILPAILUPAIKKA

2018 avautunut Koiramekka on koiraurheilukeskus, joka on rakennettu vanhaan tehdasrakennukseen. Hallissa on täytteetön Saltexin keinonurmi ja Galicanin esteet. Halli on lämmitetty. Koiramekan osoite on: Siikaranta 13, 70620 Kuopio. 

Lähin ruokakauppa on Ykkösrasti, joka sijaitsee noin kilometrin päässä hallilta. Sieltä löytyy myös Mäkkäri ja Hese.

Huolehdithan hallin ja hallin ympäristön siistinä pitämisestä, ja siivoat koirasi jätökset. Ilmoittautumispisteestä saat tarvittaessa kakkapusseja. Sisälle sattuneesta vahingosta Koiramekka perii 15€ sotkusakon ja maksuohjeet sen maksamiseksi löydät hallilta. 

Juoksuisen nartun kanssa voi osallistua kaikkiin luokkiin. Juoksusuojaa tulee käyttää kilpailupaikalla koko ajan ja talutushihnaan tulee sitoa punainen nauha merkiksi juoksuista. Lähtöalueella on erillinen alusta juoksuisille nartuille.

Hallissa on sisävessat ja leikkinurkkaus sekä isot lämpimät oleskelualueet, missä kepojen ja ketyjenkin on mukava viettää kisapäivää.

Ilmoittautuminen

Ilmottautuminen KITUn kautta kisoja edeltävään sunnuntaihin mennessä!

Jälki-ilmot spostitse kisat.swau@gmail.com kisoja edeltävän maanantain aikana. HUOM! Jälki-ilmoa ei voi maksaa lahjakorteilla.

Livestream

Pyrimme järjestämään livestreamin kilpailuista.


TÖIHIN KISOIHIN?


Yhdetkään kilpailut eivät onnistu ilman talkoolaisia. Swaulla ei ole talkoovelvoitteita, joten tarjoamme jäsenillemme mukavan porkkanan vastineeksi avusta.  Talkoolaiseksi ilmoittautuminen talkoovastaavalle Emmalle - seuran jäsenten Facebook ryhmässä on haku auki.