HYPPYHOPPALOT

24.11.2019

Tervetuloa Hyppyhoppaloihin kuopioon!

Sawon Agilityurheilijat ry (SWAU) järjestää viralliset agilitykilpailut 24.11.2019 Kuopiossa Suomen suurimmassa koiraurheilukeskuksessa - Koiramekassa!

Swaun Hyppyhoppaloissa järjestetään neljä starttia ykkösluokille (3x hyppyrata, 1x agilityrata) sekä kolme starttia kolmosluokille (2x hyppyrata, 1x agilityrata). Tuomareiksi kilpailuihin saapuvat Markku Kaukinen, Timo Teileri sekä Riikka Kankainen.

Kilpailut käydään kahdella 30 x 35 radalla, eikä siellä ole edes kontaktiesteitä hidastamassa menoa - HOPHOP siis Kuopioon!

Tiedustelut: kisat.swau@gmail.com

HYPPYHOPPALOIDEN palkinNOT SPONSOROI

TIETOA KILPAILUISTA

SUNNUNTAINA 24.11.2019.

3 & 1 lk

Kolmosluokille 1 x agilityrata & 2 x hyppyrata.

Ykkösille 1 x agilityrata & 3 x hyppyrata


Tuomareina: Timo Teileri & Markku Kaukinen & Riikka Kankainen

Vastaavakoetoimitsija Laura Manninen 045 260 4110

Emme julkaise erikseen kilpailukirjettä, vaan kaikki tarpeellinen tieto löytyy näiltä sivuilta.

Kilpailuissa sinulla tulee olla SAGI:n A- tai B-kilpailulisenssi, ja koirasi tulee olla tunnistusmerkitty, sekä rokotettu SKL:n rokotussääntöjen mukaisesti.

Kilpailupäivänä ota mukaasi kilpailukirja, rokotustodistus sekä koiran mittaustodistus. Rokotukset tarkastetaan pistokokein.


HUOM !
Emme kerää kilpailukirjoja ilmoittautumisen yhteydessä. Nollatuloksen saatuasi toimita kilpailukirjasi välittömästi nollakirjoille osoitettuun laatikkoon ilmoittautumispisteelle. Kun tulos on vahvistettu, kilpailukirja palautuu valmiiden kisakirjojen laatikkoon, josta voit noutaa sen. Tuomarisihteerilaput löytyvät myös ilmoittautumispisteeltä.


ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu kilpailuihin viimeistään puoli tuntia ennen luokkasi arvioitua alkamisaikaa.

1. luokkalainen, mikäli et aio vaihtaa luokkaa luokkavaihtoon oikeuttavan tuloksen jälkeen, muista ilmoittaa siitä etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoita poisjäännit ja luokanvaihdot edelliseen perjantaihin mennessä kisat.swau(at)gmail.com ja kisapäivänä suoraan vastaavalle koetoimitsijalle.


KILPAILEMASSA ENSIMMÄISTÄ KERTAA?

Kun kilpailet ensimmäistä kertaa,

 • Ota mukaan koiran rekisteritodistus ja rokotustodistus sekä koiran virallinen mittaustodistus, mikäli koirasi on jo mitattu.
 • Jos koiraasi ei ole vielä mitattu, katso kohta "KOIRAN MITTAUTTAMINEN KILPAILUIDEN YHTEYDESSÄ"
 • Kilpailukirjan (3€) voit ostaa tarvittaessa ilmoittautumispisteestä varaa mukaan tasaraha.


KOIRAN MITTAUTTAMINEN KILPAILUIDEN YHTEYDESSÄ

Koirat, jotka kilpailevat ensimmäistä kertaa, tai joilla on voimassa oleva väliaikainen mittaustodistus (12 kk), voidaan mitata kilpailuiden yhteydessä.

TOIMI NÄIN:

 • Ilmoita mittaukseen tuleva koira etukäteen ilmoittautumislomakkeella viimeistään 17.11. mennessä.
 • Maksa mittausmaksu 10€ ensimmäisen mittauksen yhteydessä. Tarvittavat jatkomittaukset ovat ilmaisia.
  • Saaja: Sawon Agilityurheilijat ry
  • Tilinumero: FI41 5482 5420 0156 74
  • Viesti: Mittaus + koiran kutsumanimi
 • Mittausaikataulu ilmoitetaan samaan aikaan muiden aikataulujen kanssa.
 • Saavuthan paikalle mittausaikataulun mukaisesti.


KILPAILUPAIKKA

2018 avautunut Koiramekka on Suomen suurin (3900m2) koiraurheilukeskus, joka on rakennettu vanhaan tehdasrakennukseen. Kilpailut käydään Saltex-keinonurmi pohjalla ja hallissa on lämmitys. Koiramekan osoite on: Siikaranta 13, 70620 Kuopio.

Huolehdithan hallin ja hallin ympäristön siistinä pitämisestä, ja siivoat koirasi jätökset. Ilmoittautumispisteestä saat tarvittaessa kakkapusseja. Sisälle sattuneesta vahingosta Koiramekka perii 15€ sotkusakon.

Juoksuisen nartun kanssa voi osallistua kaikkiin luokkiin. Juoksusuojaa tulee käyttää kilpailupaikalla koko ajan ja talutushihnaan tulee sitoa punainen nauha merkiksi juoksuista. Nauhan saat ilmoittautumispisteestä. Lähtöalueella on erillinen alusta juoksuisille nartuille.

Kilpailukehän lisäksi sisätiloissa on kilpailijoiden käytössä mattopohjainen lämmittelyalue ja häkkialue. Hallissa on lisäksi kahvila, sisävessat ja lapsille leikkinurkkaus.

kisa-areenana koiramekka!


Ilmoittautuminen

aikataulut / lähtölistat / tulokset

AIKATAULUT

TÖIHIN KISOIHIN?

Yhdetkään kilpailut eivät onnistu ilman talkoolaisia. Swaulla ei ole talkoovelvoitteita ja osallistuminen on vapaaehtoista. Swau palkitsee talkoolaiset asiaan kuuluvasti kilpailuiden jälkeen.

TALKOOLAISTEN ILMOITTAUTUMINEN