KESÄKISAT

4.-5.7.2020

Tervetuloa SWAUN KESÄKISOIHIN!

Sawon Agilityurheilijat ry (SWAU) järjestää viralliset agilitykilpailut 4.-5.7.2020 Kuopiossa Suomen suurimmassa koiraurheilukeskuksessa - Koiramekassa!

Swaun kesäkisoissa järjestetään neljä starttia kolmosluokille (2x hyppyrata, 2x agilityrata) sekä kolme starttia ykkös- ja kakkosluokille (2x hyppyrata, 1x agilityrata). Tuomareiksi kilpailuihin saapuvat Johanna Nyberg sekä Riikka Kankainen.

Tiedustelut: kisat.swau@gmail.com

KORONAN VAIKUTUKSET ALUEELLA LIIKKUMISEEN

 • Halliin vain kilpailijat, ei yleisöä.
 • Muista hallissa liikkuessasi turvavälit. Käytävillä oikeanpuoleinen liikenne! Eli kulje oikeaa laitaa. Ovista kulkiessa laske hallista tulijalla etuajo-oikeus. Kisa-alueella kulkeminen alla olevan aluekartan mukaisesti. Seuraa opasteita kilpailupaikalla.
 • Tarpeetonta hallissa oleskelua tulee välttää.
 • Parkkeeraa väljästi ja huolehdi turvaväleistä koko kilpailualueella. Hallin edessä ja päässä on runsaasti parkkitilaa.
 • Muista hyvä käsihygienia - kahvion päässä on vessat missä käsienpesu mahdollisuus ja kulkureittien varrelle on sijoitettu käsien desinfiointiainetta.

KILPAILUIDEN palkinNOT SPONSOROI

TIETOA KILPAILUISTA

LAUANTAINA 4.7.2020

Kolmosluokille 2 x agilityrata 2 x hyppyrata

Luokkajärjestys:

Maksit & pikkumaksit aamupäivällä A - C(hr) -B - D(hr)

Pikkuminit, minit ja medit iltapäivällä D(hr) - B - C(hr) - A


SUNNUNTAINA 5.7.2020

Ykkös- ja kakkosluokille 2 x hyppyrata 1 x agilityrata

Luokkajärjestys:

Ykköset aamupäivällä A (hr) - C - B (hr)

Kakkoset iltapäivällä A (hr) - C - B (hr)


TUOMARIT:

Johanna Nyberg & Riikka Kankainen

VASTAAVA KOETOIMITSIJA:

Laura Manninen 045 260 4110

Emme julkaise erikseen kilpailukirjettä, vaan kaikki tarpeellinen tieto löytyy näiltä sivuilta.

Kilpailuissa sinulla tulee olla SAGI:n A- tai B-kilpailulisenssi, ja koirasi tulee olla tunnistusmerkitty, sekä rokotettu SKL:n rokotussääntöjen mukaisesti.

Kilpailupäivänä ota mukaasi kilpailukirja, rokotustodistus sekä koiran mittaustodistus. Rokotukset tarkastetaan pistokokein sähköpostitse.


ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu kilpailuihin viimeistään puoli tuntia ennen luokkasi arvioitua alkamisaikaa. Perinteisen ilmoittautumisen sijaan ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti ilmoittautumislomakkeella, joka avautuu kilpailupäivänä kello 7:00. Ongelmatilanteessa saat apua infosta.

Huom! Ilmoittautumista varten tarvitset kilpailunumerosi, jonka löydät lähtölistasta.

Emme kerää kilpailukirjoja ilmoittautumisen yhteydessä. Nollatuloksen saatuasi toimita kilpailukirjasi välittömästi nollakirjoille osoitettuun laatikkoon kenttien sisääntulojen luokse. Kun tulos on vahvistettu, kilpailukirja palautuu valmiiden kisakirjojen laatikkoon palkintoalueelle, josta voit noutaa sen.

Mikäli teet useamman nollatuloksen, sinun ei tarvitse siirtää kilpailukirjaasi valmiiden kisakirjojen laatikosta, vaan toimisto hoitaa asian puolestasi.

Ilmoita poisjäännit ja luokanvaihdot edelliseen perjantaihin mennessä kisat.swau(at)gmail.com, ja kisapäivänä suoraan vastaavalle koetoimitsijalle.


KILPAILEMASSA ENSIMMÄISTÄ KERTAA?

Kun kilpailet ensimmäistä kertaa,

 • Ota mukaan koiran rekisteritodistus ja rokotustodistus sekä koiran virallinen mittaustodistus, mikäli koirasi on jo mitattu.
 • Jos koiraasi ei ole vielä mitattu, katso kohta "KOIRAN MITTAUTTAMINEN KILPAILUIDEN YHTEYDESSÄ"
 • Kilpailukirjan (3€) voit ostaa tarvittaessa ilmoittautumispisteestä varaa mukaan tasaraha.


KOIRAN MITTAUTTAMINEN KILPAILUIDEN YHTEYDESSÄ

Koirat, jotka kilpailevat ensimmäistä kertaa, tai joilla on voimassa oleva väliaikainen mittaustodistus (12 kk), voidaan mitata kilpailuiden yhteydessä. Koronarajoituksista johtuen kilpailuissa mitataan vain kilpailuihin osallistuvia mitattavia koiria.

TOIMI NÄIN:

 • Ilmoita mittaukseen tuleva koira etukäteen ilmoittautumislomakkeella viimeistään 28.6. mennessä.
 • Maksa mittausmaksu 10€ ensimmäisen mittauksen yhteydessä. Tarvittavat jatkomittaukset ovat ilmaisia.
  • Saaja: Sawon Agilityurheilijat ry
  • Tilinumero: FI41 5482 5420 0156 74
  • Viesti: Mittaus + koiran kutsumanimi
 • Mittausaikataulu ilmoitetaan muiden aikataulujen yhteydessä.
 • Saavuthan paikalle ajoissa.


KILPAILUPAIKKA

2018 avautunut Koiramekka on Suomen suurin (3900m2) koiraurheilukeskus, joka on rakennettu vanhaan tehdasrakennukseen. Kilpailut käydään Saltex-keinonurmi pohjalla ja hallissa on lämmitys. Koiramekan osoite on: Siikaranta 13, 70620 Kuopio.

Huolehdithan hallin ja hallin ympäristön siistinä pitämisestä, ja siivoat koirasi jätökset. Ilmoittautumispisteestä saat tarvittaessa kakkapusseja. Sisälle sattuneesta vahingosta Koiramekka perii 15€ sotkusakon.

Juoksuisen nartun kanssa voi osallistua kaikkiin luokkiin. Juoksusuojaa tulee käyttää kilpailupaikalla koko ajan ja talutushihnaan tulee sitoa punainen nauha merkiksi juoksuista. Nauhan saat ilmoittautumispisteestä. Lähtöalueella on erillinen alusta juoksuisille nartuille.

Kilpailukehän lisäksi sisätiloissa on kilpailijoiden käytössä mattopohjainen lämmittelyalue. Häkkialue ei ole käytössä koronasäädösten vuoksi. Hallissa on lisäksi kahvila, sisävessat ja lapsille leikkinurkkaus.

kisa-areenana koiramekka!


Ilmoittautuminen

aikataulut / lähtölistat / tulokset

LÄHTÖLISTAT

Olethan huomannut, että tuloksien liveseurannasta eli tollerista on myös näppärä katsoa ajantasaiset lähtölistat.

LAUANTAI KOLMOSET

SUNNUNTAI YKKÖS-KAKKOSET

tuloksien liveseuranta

LAUANTAI

SUNNUNTAI

TÖIHIN KISOIHIN?

Yhdetkään kilpailut eivät onnistu ilman talkoolaisia. Swaulla ei ole talkoovelvoitteita ja osallistuminen on vapaaehtoista.

TALKOOLAISTEN ILMOITTAUTUMINEN