Vappurieha 2022

LA 30.4. 4 X 1-2 LK

SU 1.5. 4 X 3 LK


TERVETULOA vappuriehaan KUOPIOn koiramekkaan!


Sawon Agilityurheilijat järjestää viralliset agilitykilpailut vappuna 30.4. - 1.5.2022 Kuopiossa Koiramekassa! Hallissa on täytteetön Saltexin keinonurmi ja turvalliset Galicanin esteet. Halli on lämmin ja tilava.

Viikonlopun aikana järjestetään neljä rataa kaikille luokille. Lauantaina on ykkösille on kolme hyppy- ja yksi agilityrata ja kakkosille kaksi hyppy- ja kaksi agilityrataa. Sunnuntaina on kolmosille kolme hyppy- ja yks iagilityrata.

Tuomareiksi Sawon sydämeen saapuvat Anders Virtanen ja Tommi Raita-aho.

Tiedustelut: Renja Karhunen - 0400 734 797 - kisat.swau@gmail.com

Halloween kilpailuiden palkintoja sponsoroimassa

TIETOA KILPAILUISTA

Keltaisella pohjalla olevia ratiksia ei aikaisteta, muita voidaan aikaistaa enimillään 30 minuuttia. Tilannetta seuraat helposti livestreamista tai tollerista.

Ajantasaiset lähtölistat ja tulokset nähtävillä tollerista!

https://tolleri.net/tulospalvelu/

Ajantasaiset lähtölistat ja tulokset nähtävillä tollerista!

https://tolleri.net/tulospalvelu/

KORONA

Kisat järjestetään vallitsevia valtakunnallisia ja alueellisia ohjeituksia noudattaen.


Päivystävän eläinlääkärin yhteystiedot:

  • Pieneläinpäivystys palvelee ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä osoitteessa Savilahdentie 14 (Prisman vieressä)

  • puh. 0600 30 60 88

  • https://evidensia.fi/elainlaakariasema/elainsairaala-savon-murre/

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoita mikäli ET OSALLISTU jollekin radalle, mille olet ilmoittautunut. Lopulliset lähtölistat tulostetaan puoli tuntia ennen radan rataantutustumisen alkua. Ilmoita poisjäännistä siis viimeistään puoli tuntia ennen luokkasi arvioitua alkamisaikaa. Poisjääntien ilmoittaminen tapahtuu sähköisesti alta löytyvällä lomakkeella.

Huom! Poisjäännin ilmoittamista varten tarvitset kilpailunumerosi, jonka löydät lähtölistasta.

Ilmoita luokanvaihdot edelliseen perjantaihin mennessä kisat.swau(at)gmail.com ja kisapäivänä suoraan vastaavalle koetoimitsijalle p. 0400734797

Emme julkaise erikseen kilpailukirjettä, vaan kaikki tarpeellinen tieto löytyy näiltä sivuilta.

Kilpailuissa sinulla tulee olla SAGI:n A- tai B-kilpailulisenssi, ja koirasi tulee olla tunnistusmerkitty, sekä rokotettu SKL:n rokotussääntöjen mukaisesti.

Kilpailupäivänä ota mukaasi kilpailukirja, rokotustodistus sekä mittaustodistus. Rokotukset tarkastetaan pistokokein.

KILPAILUKIRJAT

Emme kerää kilpailukirjoja ilmoittautumisen yhteydessä. Nollatuloksen saatuasi toimita kilpailukirjasi välittömästi nollakirjoille osoitettuun laatikkoon. Kun tulos on vahvistettu, kilpailukirja palautuu valmiiden kisakirjojen laatikkoon palkintoalueelle, josta voit noutaa sen.

Mikäli teet useamman nollatuloksen, sinun ei tarvitse siirtää kilpailukirjaasi valmiiden kisakirjojen laatikosta, vaan toimisto hoitaa asian puolestasi.


KOIRAN MITTAUTTAMINEN KILPAILUIDEN YHTEYDESSÄ

TOIMI NÄIN:

  1. Maksa mittausmaksu Agilityliiton tilille Suomisport -palvelussa (HUOM! Vain jos koira mitataan ensimmäistä kertaa). Tarvitset maksukuitin mittaukseen ilmoittautumisen yhteydessä.

  2. Ilmoita koira mittaukseen sähköpostitse osoitteseen kisat.swau@gmail.com su 24.4. mennessä - koiran nimi sekä tieto, että osallistut mittaukseen sekä kuitti mittauksen maksusuorituksesta. Ilmoitathan koirasi olipa kyseessä sen ensimmäinen tai uusinta mittaus. Ilmoita myös jos tarvitset kisakirjan.

  3. Mittausaikataulu ilmoitetaan muiden aikataulujen yhteydessä.

  4. Saavuthan paikalle ajoissa.


SAAPUMINEN MITTAUKSEEN KISA-AAMUNA

Mittaukseen ilmoittaudutaan Koiramekan vessojen (merkitty karttaa wc) edustalla sijaitsevassa "Olotilassa" - jos ostat kisakirjan mittauksen yhteydessä varaa aikaa sen täyttämiseen. Kaikki tarvittavat tiedot löytyy koiran rekisteritodituksesta. Koiran "henkilöllisyys" varmistetaan lukemalla sen mikrosiru. Tulethan ajoissa, jotta saadaan kisat alkamaan aikataulussa ja kaikilla on mukavaa!

KILPAILUPAIKKA

2018 avautunut Koiramekka on koiraurheilukeskus, joka on rakennettu vanhaan tehdasrakennukseen. Hallissa on täytteetön Saltexin keinonurmi ja Galicanin esteet. Halli on lämmitetty. Koiramekan osoite on: Siikaranta 13, 70620 Kuopio.

Huolehdithan hallin ja hallin ympäristön siistinä pitämisestä, ja siivoat koirasi jätökset. Ilmoittautumispisteestä saat tarvittaessa kakkapusseja. Sisälle sattuneesta vahingosta Koiramekka perii 15€ sotkusakon.

Juoksuisen nartun kanssa voi osallistua kaikkiin luokkiin. Juoksusuojaa tulee käyttää kilpailupaikalla koko ajan ja talutushihnaan tulee sitoa punainen nauha merkiksi juoksuista. Lähtöalueella on erillinen alusta juoksuisille nartuille.

Hallissa on lisäksi kahvila, sisävessat ja lapsille leikkinurkkaus.

Ilmoittautuminen

Ilmottautuminen KITUn kautta 24.4.2022 mennessä!

Jälki-ilmoittautuminen Swaun sivujen kautta ma 25.4. mennessä (HUOM! Jälki-ilmoa ei voi maksaa lahjakorteilla)

Livestream

Pyrimme järjestämään livestreamin kilpailuista.

TÖIHIN KISOIHIN?


Yhdetkään kilpailut eivät onnistu ilman talkoolaisia. Swaulla ei ole talkoovelvoitteita, joten tarjoamme jäsenillemme mukavan porkkanan vastineeksi avusta. Talkoolaiseksi ilmoittautuminen talkoovastaavalle Emmalle - seuran jäsenten Facebook ryhmässä on haku auki.