Munajahti 2023 

8. - 9.4.2023

Tervetuloa kisaamaan pääsiäisenä Sawon sydämeen - kuopioon!


Sawon Agilityurheilijat järjestää viralliset agilitykilpailut perinteisesti pääsiäisenä 8. - 9.4.2023 Kuopiossa Koiramekassa! Halli on lämmin ja tilava ja pohjana on täytteetön Saltexin keinonurmi ja esteinä turvalliset Galicanit. Käytämme kisoissa intercan-sarjan kontaktiesteitä.


LAUANTAINA 8.4.

2 agilityrataa + 2 hyppyrataa pienille kolmosille

2 agilityrataa + 1 hyppyrata ykkösille


SUNNUNTAINA 9.4.

2 agilityrataa + 2 hyppyrataa isoille kolmosille

2 agilityrataa +1 hyppyrata kakkosille


Tuomariksi Sawon sydämeen saapuu Saksan maalta Rene Blank!


Tiedustelut: kisat.swau@gmail.com 

Kisapäivänä suoraan vkt:lle:
Emma Ruhala 040 3040 228 (wa-viesti paras) / Renja Karhunen 0400 734 797

Mahtavat palkinnot! 

Munajahdin palkintopussukoiden sisällöstä vastaa Best Friend ja Hurtta. 

Palkintojenjako

Kisoissamme ei ole toistaiseksi erillistä palkintojenjakoa vaan palkinnot noudetaan kisapaikalta löytyvästä palkintopisteestä omatoimisesti. Ajantasaiset tulokset löydät helpoiten Tollerista. Tulokset tulostetaan myös kilpailupaikalla seinälle nähtäville - yleensä Koiramekan vessojen edestä löytyvälle tulosseinälle. Meriittidiplomit ja sertit tulevat toimistosta kilpailukirjojen mukana samaan paikkaan minne nollakirjat toimitetaan - yleensä Koiramekan vessojen edestä löytyvät kaapin päälle. Jos olet epätietoinen sijoituksestasi kysy kaverilta ja aina voit tiedustella asiaa myös toimistosta tai keneltä tahansa kisatalkoolaiselta. 

TIETOA KILPAILUISTA

Lauantaina 8.4.2023 3lk & 1LK

Alustava luokkajärjestys - ykköset aloittaa

Ykköset: A - B - C (hr) 

Kolmoset: A - C (hr) - D (hr) - B

Sunnuntaina 9.4.2023 3lk & 2lk

Alustava luokkajärjestys - kakkoset aloittaa

Kakkoset: A - B - C (hr) 

Kolmoset: A - C (hr) - D (hr) - B

aikataulut / lähtölistat / tulokset

ILMOITTAUTUMINEN KISAPÄIVÄNÄ

Ilmoita mikäli ET OSALLISTU jollekin radalle, mille olet ilmoittautunut. Lopulliset lähtölistat tulostetaan puoli tuntia ennen radan rataantutustumisen alkua. Ilmoita poisjäännistä siis viimeistään puoli tuntia ennen luokkasi arvioitua alkamisaikaa. Poisjääntien ilmoittaminen tapahtuu sähköisesti alta löytyvällä lomakkeella.

Huom! Poisjäännin ilmoittamista varten tarvitset kilpailunumerosi, jonka löydät lähtölistasta.

Ilmoita luokanvaihdot edelliseen perjantaihin mennessä kisat.swau(at)gmail.com ja kisapäivänä suoraan vastaavalle koetoimitsijalle p. 0400734797

Emme julkaise erikseen kilpailukirjettä, vaan kaikki tarpeellinen tieto löytyy näiltä sivuilta. 

Kilpailuissa sinulla tulee olla SAGI:n A- tai B-kilpailulisenssi, ja koirasi tulee olla tunnistusmerkitty, sekä rokotettu SKL:n rokotussääntöjen mukaisesti. 

Kilpailupäivänä ota mukaasi kilpailukirja, rokotustodistus sekä mittaustodistus. Rokotukset tarkastetaan pistokokein.

KILPAILUKIRJAT

Emme kerää kilpailukirjoja ilmoittautumisen yhteydessä. Nollatuloksen saatuasi toimita kilpailukirjasi välittömästi nollakirjoille osoitettuun laatikkoon. Kun tulos on vahvistettu, kilpailukirja palautuu valmiiden kisakirjojen laatikkoon palkintoalueelle, josta voit noutaa sen.

Mikäli teet useamman nollatuloksen, sinun ei tarvitse siirtää kilpailukirjaasi valmiiden kisakirjojen laatikosta, vaan toimisto hoitaa asian puolestasi.


HUOM! 2023 Munajahdissa ei voi mittauttaa koiraa virallisesti, sillä saksalaisella tuomarillamme ei ole virallista mittausoikeutta Suomessa. Jos koirasi kisaa ensimmäistä kertaa se mitataan EPÄVIRALLISESTI näitä kisoja varten eikä mittaustulosta kirjata kisakirjaan vaan mittautat koiran seuraavissa kilpailuissa uudelleen. 


KOIRAN MITTAUTTAMINEN KILPAILUIDEN YHTEYDESSÄ - AINA ILMOITETTAVA SÄHKÖPOSTITSE!

HUOMIO intermediate eli 47-49cm koiran omistaja:

FCI-kokoluokkarajamuutosten (FCI-intermediate) vuoksi niille kilpaileville koirille, joiden viimeisin mittaustulos on välillä 47-49 cm, määritetään koiran FCI-kokoluokka kilpailuissa tehtävillä uusintamittauksilla. Jatkomittaukset ovat ilmaisia ja ne tehdään joko kilpailujen yhteydessä tai mittaustilaisuudessa. Mittaukseen ilmoittaudutaan kilpailunjärjestäjän ohjeistamalla tavalla (Lähde: https://www.agilityliitto.fi/kilpailut/mittaustilaisuudet/fci-intermediate-mittaukset/)


Kilpailunjärjestäjän ohjeistus:

TOIMI NÄIN:


SAAPUMINEN MITTAUKSEEN KISA-AAMUNA

Mittaukseen ilmoittaudutaan Koiramekan vessojen (merkitty karttaa wc) edustalla sijaitsevassa "Olotilassa" - jos ostat kisakirjan mittauksen yhteydessä varaa aikaa sen täyttämiseen. Kaikki tarvittavat tiedot löytyy koiran rekisteritodituksesta. Koiran "henkilöllisyys" varmistetaan lukemalla sen mikrosiru ja vertaamalla tunnistetta rekisteritodistukseen. Tulethan ajoissa, jotta saadaan kisat alkamaan aikataulussa ja kaikilla on mukavaa!


Päivystävän eläinlääkärin Savon Murre yhteystiedot:


Ilmoittautuminen

tulokset & livestream

TULOKSIA VOI SEURATA LIVENÄ TOLLERISTA

LIVE LAUANTAI

LIVE SUNNUNTAI

TÖIHIN KISOIHIN?


Yhdetkään kilpailut eivät onnistu ilman talkoolaisia. Swaulla ei ole talkoovelvoitteita, joten tarjoamme jäsenillemme mukavan porkkanan vastineeksi avusta. 

Tästä lisätietoa jäsenten omassa facebook ryhmässä!