Vappurallit 2024

27.-28.4.2024 

koiraurheilukeskus savo


TERVETULOA KISAAMAAN SWAUN vappuralleihin!


Sawon Agilityurheilijat järjestää agilitykilpailut vappuna 27. - 28.4.2024 Koiraurheilukeskus Savolla Siilinjärvellä!

Tuomareiksi saapuvat: Sari Mikkilä ja Kirsikka Tynkkynen 

Viikonlopun aikana 2 hyppy- ja 2 agilityrataa kaikille luokille. Lauantaina kisaa ykköset ja pienet kolmoset ja sunnutaina jatketaan kakkosten ja isojen kolmosten kisoilla. Alustavasti suunniteltu luokkajärjestys nähtävissä alta. HUOM! KAIKKI OIKEUDET MUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN KUNNES ILMOTTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT JA AIKATAULU JULKAISTU KISAVIIKOLLA.


𝗟𝗔𝗨𝗔𝗡𝗧𝗔𝗜

1-luokka 2 hyppyrataa ja 2 agilityrataa CDAB

3-luokka pikkuminit, minit, medit 2 hyppyrataa ja 2 agilityrataa IJKL


𝗦𝗨𝗡𝗡𝗨𝗡𝗧𝗔𝗜

2-luokka 2 hyppyrataa ja 2 agilityrataa GHFE
3-luokka pikkumaksit, maksit 2 hyppyrataa ja 2 agilityrataa IJKL

HUOM! Junnuohjaajien startit -50%VKT YHTEYSTIEDOT
Lauantaina: Renja Karhunen  040 0734797
Sunnuntaina: Emma Ruhala 040 3040 228

Tiedustelut ennen kisoja: Renja Karhunen - 0400 734 797 - kisat.swau@gmail.com 

kilpailuiden palkintoja sponsoroimassa

aikataulut ja lähtölistat

Vihreällä pohjalla olevia ratiksia ei aikaisteta, muita voidaan aikaistaa enimillään 30 minuuttia. Tilannetta seuraat helposti livestreamista tai tollerista.

AIKATAULU_LAUANTAI24.pdf
AIKATAULU_SUNNUNTAI24.pdf

Päivystävän eläinlääkärin yhteystiedot:

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoita mikäli ET OSALLISTU jollekin radalle, mille olet ilmoittautunut. Lopulliset lähtölistat tulostetaan puoli tuntia ennen radan rataantutustumisen alkua. Ilmoita poisjäännistä siis viimeistään puoli tuntia ennen luokkasi arvioitua alkamisaikaa. Poisjääntien ilmoittaminen tapahtuu sähköisesti alta löytyvällä lomakkeella

Huom! Poisjäännin ilmoittamista varten tarvitset kilpailunumerosi, jonka löydät lähtölistasta esim. tollerista.

Ilmoita luokanvaihdot edelliseen perjantaihin mennessä kisat.swau(at)gmail.com ja kisapäivänä suoraan vastaavalle koetoimitsijalle.

Emme julkaise erikseen kilpailukirjettä, vaan kaikki tarpeellinen tieto löytyy näiltä sivuilta. 

Kilpailuissa sinulla tulee olla SAGI:n A- tai B-kilpailulisenssi, ja koirasi tulee olla tunnistusmerkitty, sekä rokotettu SKL:n rokotussääntöjen mukaisesti. 

Kilpailupäivänä ota mukaasi kilpailukirja, rokotustodistus sekä mittaustodistus. Rokotukset tarkastetaan pistokokein.

maksunpalautus

Täytä oheinen lomake jos ette pääset osallistumaan kisoihin omasta tai koiran sairastumisesta johtuen. Palautamme maksut lääkärintodistuksella ja vastaavan koetoimitsijan kanssa erikseen sovittaessa startit on mahdollista siirtää seuraaviin kisoihin. Täytäthän myös poisjääntilomakkeen, jotta sinua ei kuulutella suotta starttiviivalle kisapäivänä.

KILPAILUKIRJAT

EMME KERÄÄ KILPAILUKIRJOJA ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ

Nollatuloksen saatuasi toimita kilpailukirjasi välittömästi nollakirjoille osoitettuun paikkaan kisapaikalla toimiston läheisyydessä. Kun tulos on vahvistettu, kilpailukirja palautuu samaan paikkaan.


KOIRAN MITTAUTTAMINEN KILPAILUIDEN YHTEYDESSÄ

TOIMI NÄIN:


SAAPUMINEN MITTAUKSEEN KISA-AAMUNA

Mittaukseen ilmoittaudutaan ilmoitettuna aikana kisapaikalla - jos ostat kisakirjan vasta mittauksen yhteydessä varaa aikaa sen täyttämiseen. Kaikki tarvittavat tiedot löytyy koiran rekisteritodituksesta (sirunumero, virallinen nimi, rekisterinumero). Koiran "henkilöllisyys" varmistetaan lukemalla sen mikrosiru. Tulethan ajoissa, jotta saadaan kisat alkamaan aikataulussa ja kaikilla on mukavaa!

Link

Kisapaikka

Koiraurheilukeskus SAVO, Sähkökierto 4, 70900 Toivala.


Koiraurheilukeskus SAVO sijaitsee Siilinjärven Toivalassa, vain 11 km päässä Kuopion torilta.


Pysäköinti ja kulku halliin alapihan kautta Takojantieltä. Tarvittaessa lisäpaikkoja löytyy hallia vastapäätä (Takojantien toisella puolella, Pizzerian vasemmalla puolelta löytyvä hiekkakenttä).

Hallin lämpötila on noin 15°C, alustana toimii Saltex tekonurmi kumirouhetäytöllä ja käytössä uudet esteet (Galicanin SOFTline -kontaktiesteet, pehmo muuri ja pituus).


Kisakentän (42 m x 20 m) lisäksi hallissa on kahvio, häkkialue sekä pieni lämmittelyalue.

Ilmoittautuminen

Ilmottautuminen KITUn kautta 20.4.2022 mennessä!

Jälki-ilmoittautuminen Swaun sivujen kautta ma 21.4. mennessä (HUOM! Jälki-ilmoa ei voi maksaa lahjakorteilla ja se maksaa kaikille 20€ startti)

Livestream

Pyrimme järjestämään livestreamin kilpailuista.


TÖIHIN KISOIHIN?


Yhdetkään kilpailut eivät onnistu ilman talkoolaisia. Swaulla ei ole talkoovelvoitteita, joten tarjoamme jäsenillemme mukavan porkkanan vastineeksi avusta.  Talkoolaiseksi ilmoittautuminen talkoovastaavalle Emmalle - seuran jäsenten Facebook ryhmässä on haku auki.